Xtra Mile Kompetensförsörjning

- tillsätter seniora ekonomer

Vill du lösa en vakans, ett glapp mellan två anställningar eller en föräldraledighet? Genom vårt ständigt växande nätverk matchar vi era företag med eftertraktade och lämpliga kandidater. Vi är experter
på ekonomer.

Vi är experter på ekonomer

Ska din ekonomichef gå på föräldraledighet? Eller har din business controller plötsligt sagt upp sig och du måste snabbt få in en ny kollega? Behoven kan komma plötsligt medan det vid andra tillfällen finns tid för planering. Xtra Mile hjälper dig gärna oavsett hur lång eller kort startsträckan får vara. Vi är en av de största inom vårt område och har kapaciteten att kunna erbjuda dig trygghet och den bästa lösningen för just ditt företags behov. Vi har nära och goda personliga relationer med alla våra konsulter och kan därför matcha såväl utifrån kompetens men också utifrån personliga egenskaper. 

receptionist

Kvalité

Vi presenterar aldrig en person som vi inte vet kommer klara av uppdraget! Våra konsulter är erfarna ekonomer inom sitt specialistområde. De har valt att arbeta som konsulter därför att de är personer som värdesätter en föränderlig vardag och ständigt lärande. Genom sitt arbete som konsult hos Xtra Mile kommer vår personal i ständig kontakt med olika typer av företag, affärssystem och branschspecifika frågor. Detta gör att de blir mycket flexibla, bidragande och snabbt sätter sig in i verksamheten. 

Använd gärna vår kompetens som bollplank

Vi på Xtra Mile har en gedigen ekonomibakgrund och kan därför snabbt sätta sig in i din situation och tillsätta rätt kompetens. Vi håller oss ständigt uppdaterade om det senaste och är inte rädda för att utmana dig som kund att tänka i nya banor för att uppnå bäst dynamik och effektivitet i din arbetsgrupp.  Vi är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och agerar gärna som rådgivare eller bollplank om du behöver.

Så här går vår rekryteringsprocess till

icon-mote.png
Kravspecifikationsmöte

Vi kommer ut och träffar dig som kund, tillsammans går vi igenom er situation och tar reda på vad ni behöver hjälp med. Vi enas om de praktiska detaljerna i processen som behövs för att komma vidare och snabbt kunna hjälpa er.

icon-sok.png
Search

Genom vårt ständigt växande nätverk matchar vi era företag med eftertraktade och lämpliga kandidater. Även de som bara är "öppna för att byta jobb" om rätt erbjudande kommer. Vi erbjuder ett enormt utbud av kompetenta personer.

icon-tele.png
Telefonintervju

Vi inleder alltid den första kontakten med en ny kandidat med en telefonintervju. Detta för att skapa oss en bättre bild och förståelse av personen och dennes CV.

icon-intervju.png
Intervju

De kandidater som vi bedömer har rätt kvalifikationer för den aktuella processen träffar vi i en fysisk intervju på vårt kontor. Detta för att säkerställa eventuella skallkrav, men framför allt för att lära känna personen bakom CV:t ännu bättre.

icon-kund.png
Presentation för kund

Vårt mål är alltid att vår kund ska behöva lägga så lite tid som möjligt på rekryteringsprocessen. Det innebär kortfattat att vårt jobb främst handlar om att välja ut de absolut bästa kandidaterna och fokusera på kvalité framför kvantitet.

icon-referens.png
Referenstagning & Bakgrundskontroll

Som en sista del i vår rekryteringsprocess utför vi en referenstagning på kandidaten samt gör en bakgrundskontroll.

icon-anstallning.png
Anställning

Slutligen anställer vi den valda kandidaten.

icon-uppfoljning.png
Uppföljning

För oss är det extremt viktigt med uppföljning och en nära kontakt med både vår kund och vår anställda konsult. 

Vår vision

"Vi vill skapa förutsättningar för företagare att lyckas genom att bli marknadsledande inom ekonomiservice för små och medelstora
företag i Sverige."

Ja, jag är intresserad!

Kontakta oss om du vill veta mer vad det kostar så hjälper vi dig så snabbt vi kan. Välkommen till oss på Xtra Mile!​