Välkommen till Xtra Mile

Xtra Mile är en komplett redovisningsbyrå som erbjuder en fullständig lösning inom redovisning, lön, HR och ekonomistyrning. Vi erbjuder det bästa inom outsourcing av ekonomihantering och kontroll genom inhouse lösningar. Välkommen till Xtra Mile!

Vårt varför

Xtra Mile startades utifrån visionen att skapa förutsättningar för företagare att lyckas genom att bli marknadsledande inom ekonomiservice för små och medelstora företag i Sverige.
Företagsnamnet ”Xtra Mile” kommer ifrån ett tjänande utöver vad som krävs eller förväntas. Det är vårt mål i allt det vi gör. Det innebär att vi vill överträffa dina förväntningar över hur en partner inom ekonomiservice kan vara. Vi vill tänka annorlunda och att utmana status Q i allt vi gör för dig.  Vi brinner för företagande och vill göra allt för att förstå din business så att vi kan hjälpa dig att växa.

Vår drivkraft är att se våra kunder få ett bättre liv på grund av oss – oavsett om det är mer framgång, mer välstånd, eller mer ledigt.

Vi tror på att utmana oss själva i allt de vi gör så att vi kan vara en partner som kan stötta dig allt.

Vårt hur

Genom ett team av erfarna och passionerade medarbetare strävar vi för att vara bäst i branschen på att erbjuda smarta lösningar för ekonomistyrning.

Outsourcing ekonomifunktion

Det finns en mängd fördelar med att outsourca sin ekonomi.
Genom smarta och digitala lösningar har möjligheten att outsourca olika ekomomifunktioner underlättats väsentligt tillskillnad för några år sedan.

Det finns en mängd undersökningar som visar på fördelarna med att outsoura delar av sin ekonomi. Inte minst av kostnadsskäl. För de kunder som har valt att outsourca sin ekonomi till oss har vi kunnat visa på kostnadsbesparingar på upp emot 40%.

Olika drivkrafter att outsourca sin ekonomi till oss
  • Möjlighet till sänkta kostnader

  • Ökad och specifik kompetens i och med ett nätverk av konsulter.

  • Ökad kvalitet och bättre ekonomistyrning.

  • Mindre risk i ett beroende av egen personal (sjukdom, uppsägning etc.).

  • Minskad kontorskostnad för ekonomipersonal.

Utöver det löpande ekonomiarbetet får du tillgång till ett nätverk av tjänster som ekonomistyrning, kvalificerade konsultationer, skatterådgivning, koncernredovisning och bokslut.

Vi berättar gärna mer om hur du kan outsourca din ekonomi till oss.